Erkend Taxateur in Assen

NVM-taxateur in Assen

Een NVM-taxatie is van hoge kwaliteit. Assen Taxatie Service werkt uitsluitend met erkende NVM-taxateurs, wat een garantie is voor de uitstekende kwaliteit van uw taxatie.

Steeds meer geldverstrekkende instellingen eisen dat een gecertificeerde taxateur deze taxatie doet. Dat kan bij een NVM-taxateur. Iedere NVM-makelaar is ingeschreven in het register van stichting VastgoedCert en daarmee een gecertificeerde taxateur.

NVM-makelaars ondergaan een periodieke hercertificering. Zo blijft de kwaliteit van de kennis gewaarborgd. De NVM-taxateur/-makelaar is dus bij uitstek geschikt een taxatie voor u uit te voeren.

NWWI-taxatierapport in Assen en omgeving

Onze taxateurs zijn aangesloten bij het NWWI, waardoor het taxatierapport door alle hypotheek-geldverstrekkers en NHG zal worden geaccepteerd.

De Nationale Hypotheek Garantie (NHG) is de naam van de garantie die u kunt krijgen als u een lening afsluit voor het kopen of verbouwen van een woning. 

Met de NHG betaalt u een lagere hypotheekrente. De rentekorting kan oplopen tot 0,8%. Dat betekent elk jaar opnieuw honderden euro's voordeel.

NWWI voldoet aan alle eisen voor NHG-taxaties. Een taxatierapport met NWWI-keurmerk wordt door alle hypotheek-geldverstrekkers en NHG geaccepteerd.

Een NHG-/NWWI-taxatieaanvraag plaatsen kan heel eenvoudig via ons contactformulier. Er wordt nog dezelfde (of eerstvolgende) dag contact met u opgenomen om uw taxatie verder te bespreken.

Factoren bij de taxatie

Tijdens een taxatie let de NVM-makelaar/-taxateur op de volgende factoren:

NVM-taxatie (taxatierapport) aanvragen voor Assen en omgeving

Neem via ons contactformulier vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken voor een taxatie of om eerst meer informatie op te vragen.